Mindent a szénhidrátokról

Így csökkentheted a vércukorértékeid terhességi cukorbetegségben azonnal, természetes módon.

Mindent a szénhidrátokról

Így csökkentheted a vércukorértékeid terhességi cukorbetegségben azonnal, természetes módon.

A Terhességi cukorbetegség gyakori...

Terhességi cukorbetegség sajnos a terhesség leggyakoribb szövődménye. A jó hír, hogy az esetek túlnyomó részében ez az állapot gyógyszerek nélkül, természetes módon remekül kezelhető.

Az eredményes kezelés legfontosabb része a megfelelő táplálkozás.
Ez legfőképp a jó minőségű szénhidrátok megfelelő időpontban, mennyiségben és minőségben történő fogyasztását jelenti. Minden tápanyag közül a szénhidrátok befolyásolják a leginkább a vércukorértékeid alakulását.

A kisbabád egészségéért már most rengeteget tehetsz. Ne bízd a szerencsére!
A szénhidrátok ismerete nélkül a jó vércukorértékek elérése pusztán szerencse kérdése. Ezt segítünk elkerülni. Azt szeretnénk, hogy tudatos táplálkozással természetes úton, lehetőleg gyógyszerek nélkül csökkenjenek vércukor értékeid.

Mi a megoldás?

Jó vércukorértékek esetén a komplikációk esélye nem nagyobb, mint teljesen egészséges terhesség esetén… Bizony!

Az alapvető szabályok betartása pedig egyáltalán nem bonyolult. 

A jó vércukorértékekhez vezető út a szénhidrátok alapos ismeretével kezdődik!

Az ismeretek megszerzését kezdd ezzel a videósorozattal!

Vágj bele máris

Csökkents a vércukraid már a következő étkezéstől!

Miért jársz jól ezzel a videósorozattal?

Könnyen érthető

Egyszerűen, közérthetően adjuk át orvosi tanácsainkat. 

Hiteles forrás

A tudományosan igazolt javaslatokat diabetológus szakorvostól hallhatod. 

Szemléletformáló

Ezentúl másként fogsz az ételekre tekinteni. A későbbiekben is használható tudással gazdagodsz.

Online nézhető

Saját tempóban haladhatsz a tanácsaink feldolgozásával, ráadásul ezeket otthonod kényelméből bármennyiszer visszanézheted.

Azonnal használható

Most nincs időd kísérletezésre. Rögtön használható, gyakorlati tanácsainkkal szeretnénk neked időt sporolni.

Lényegretörő

A valóban fontos kérdésekre szeretnénk azonnali válaszokkal szolgálni. 

Miről szól a videósorozat?

1. rész: Bevezető

Őszintén hiszünk abban, hogy ez a videóanyag nemcsak a terhességed alatt, de a későbbeikben is a te és családod egészségét is szolgálja. 

Természetes ehhez alaposan meg kell értened a benne foglaltakat. A bevezető részben elmondjuk, szerintünk hogyan érdemes ehhez haladnod a videósorozat feldolgozásával. 

2. rész: Miért fontosak a szénhidrátok?

Terhességi cukorbetegségben minden a szénhidrátok fogyasztásáról szól. Az orvos 160 gramm szénhidrát tartalmú diétát ír elő a leggyakrabban. Az ételeid szénhidrát tartalmát kell figyelned. Döntést kell hoznod, hogy lassú vagy gyors felszívódású szénhidrátot fogyassz.

Természetesen ez nem véletlen. Most megtudhatod, miért ez a nagy hűhó a szénhidrátok körül. Ezen videó megértésével megteszed az első lépést az eredményes kezelés irányba.

3. rész: Mi a szénhidrát?

Ha már központi téma a szénhidrát, megbeszéljük azt is mik is ezek valójában. Ez segít tisztán látni ebben az érdekes világban, és hozzájárul ahhoz, hogy olyan szemüvegen keresztül tekints az ételekre, ahogy eddig még talán sohasem. Túl a vércukorértékeid javulásán, még egy fokkal alaposabban megértheted a tested működését.

4. rész: A „jó” és „rossz” szénhidrátok közötti különbség

Többet szeretnénk adni, mint pusztán a fogyasztandó és a kerülendő ételek felsorolása. Ezzel a videóval választ kapsz a miértékre. Ennek köszönhetően a jövőben önállóan képessé válsz eldönteni egy ételről, hogy jót tesz a vércukraidnak, vagy sem. Ez szintén egy olyan képesség a szülés utáni életedben is téged szolgál.

5. rész: Mikor mennyi szénhidrátot fogyassz?

Ami az étkezést illeti, a jó vércukorértékek eléréséhez három kérdésre kell helyesen válaszolnod: mikor, mennyit és mit egyél? Ebben a fejezetben az első kettőre egyértelmű választ adunk. Főleg segít ez a fejezet, ha eddig neked sem –mint a legtöbb embernek- volt rendszeres a napirended. Vagy ha volt is, módosítani tudod az ajánlásoknak megfelelően az eddigi napi rutinod.

6. rész: A szénhidrát számolás

Ekkora azzal már tisztában vagy mennyit kellene elfogyasztanod. Most részletesen megnézzük milyen módszerrel tudod a legegyszerűbben számolni a bevitt szénhidrát mennyiségét, ugyanis nagyon gyakran a magas vércukor oka a túl sok szénhidrát bevitele. Az emberek legendásan rosszul saccolják meg egy-egy étel szénhidrát tartalmát. Ebben a videóban bemutatjuk hogyan számolj egyszerűen. Ez a mozzanat már önmagában jelentős javulást hozhat.

7. rész: Melyek a lassú felszívódású szénhidrátok?

A „mikor”, „mennyit” után szükséged van „mit egyél kérdés” megválaszolására. Természetesen lassú felszívódású szénhidrátokat. Feketén-fehéren végigmegyünk az 5 ételcsoporton melyek közül érdemes választanod. Szeretnénk minél egyszerűbbé tenni a mindennapjaid. Ha ebben a videóban szereplő étellel találkozol a mindennapokban, az jó választást jelent a számodra.

8. Amiről jó, ha tudsz!

Ebben a videóban –amennyire csak lehetséges- szeretnénk megóvni a „saját hibák árán tanulástól”.

Nézz bele...

Mit kapsz?

11 db videót

melyek egymásra épülve segítenek vércukorértékeid javításában

Nyomtatható formában a videók anyagát

ha a legfontosabbakat a hűtőd oldalára is kitennéd

Megnyugvást

hisz a lehető leghelyesebben kezeled a terhességi cukorbetegséget, így minden megteszel a kisbabád egészségéért

Életreszóló hozzáférést a videókhoz

hogy akár évek múltán is újranézhesd a videókat

Vércukor- és Étkezésinaplót

nyomatható formában, hogy vércukorértékeid alakulását pontosan követhesd

Készen állsz a vércukorértékeid javítására?

Kezd az alapokkal, kezdj a szénhidrátokkal!

És a Táplálkozási tanácsadás?

A videó sorozatunk helyett természetesen részt vehetsz táplálkozási tanácsadáson is. Ekkor viszont készülj fel, hogy több alkalomra lesz szükséged a szénhidrátok alapos megértéséhez.

A konzultációk előjegyzés alapján történnek és alkalmanként legalább 15000 – 25000 forintodban kerülnek. A videó sorozathoz töredék áron kapsz örökös hozzáférést, amit annyiszor nézhetsz vissza, míg nem válik minden teljesen világossá.

Természetesen ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy az élő táplálkozási tanácsadásra ne lenne szükséged; ellenkezőleg, nagyon is hasznos!

Ha részt is veszel rajta, és vegyél részt! sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudsz haladni, ha ebből a videó sorozatból a szénhidrátok vonatkozásában már mindent megtanulsz. Ezzel időt, pénzt és energiát spórolsz, amivel végső soron a babád is jól jár.

Kiegészíti szeretnénk az élő táplálkozási tanácsadást és nem helyettesíteni!

Pénzvisszafizetési garancia

-csak jól járhatsz-

Őszintén hisszük, hogy a videó sorozattal nemcsak te, de a babád is jól jár. Ráadásul nemcsak a terhesség alatt, hanem azt követően is!

Valójában nem látjuk, hogyan fektethető be 2 pizza ára ennél helyesebben.

A döntés a Tiéd.  De talán az igazi kérdés inkább az: megengedheted-e magadnak, hogy kihagyd ezt a kurzust?

Valódi értéket szeretnénk adni. Viszont nem az a fontos mit hiszünk mi vagy mit szeretnénk mi. Kizárólag a te elégedettséged számít.

Amennyiben a videók megtekintését követően nem vagy elégedett, a vásárlást követő 30 napon belül a videó sorozat árát kérdés nélkül visszatérítjük a részedre.

Természetesen, ha megosztod velünk, hogyan javíthatunk rajta, azt megköszönjük. 🙂

A videósorozatunk...

Neked szól, ha...

NEM Neked szól, ha...

Nincs vesztegetni való időd

Tegyél egy nagy lépést a vércukorértékeid javításért!

A videósorozat szerzője

Dr. Palotás Zoltán
DiamMami.hu alapítója.
Endokrinológus, diabetológus orvos

A helyes étkezés minden egyéb gyógyszeres terápiánál hatékonyabban csökkenti a vércukorértékeket. Az elmúlt évek során a terhességi cukorbeteg kismamák kezelése kapcsán viszont azt is megfigyeltem, hogy a mindennapokban az egészséges étkezésre, a megfelelő szénhidrátbevitelre áttérni korántsem annyira egyszerű.

A legtöbb kismamánál ráadásul nagyon hasonló kérdések merülnek fel, mint például hogyan érdemes  számolni a szénhidrátot, vagy melyek a jó minőségű szénhidrátok… Az ehhez hasonló gyakori kérdések megválaszolása motivált a videó kurzus elkészítése közben.

Gyakran ismételt kérdések

Miután a kosárba helyezted a videó kurzust, online bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni egyetlen alkalommal egy összegben. Ezt követően néhány percen belül kiküldjük a megadott e-mail címedre az örökös hozzáférési linket és jelszavad. A kurzus bármikor megtekinthető, sőt a kurzus későbbi bővítéséhez, javításához is automatikus hozzáférést kapsz.

Határozottan igen, ugyanis a legújabb kutatások alapján az enyhén emelkedett vércukorértékek is problémát jelenthetnek a terhességed során. Ráadásul a szénhidrátok alapos ismerete az életed későbbi szakaszában is előnyödre lesz.

Orvosként kizárólag tudományosan igazolt tényeket mondunk. Biztos lehetsz benne, hogy a kurzusban hallottak alkalmazásával bölcsebben tudsz választani az ételeid között. A jó választásoknak hála már rövidtávon biztosan csökkennek vércukor értékeid.

Valószínű, de nem tudjuk garantálni. A célunk, hogy a babád biztonságban legyen. Az esetek nagy részében ehhez elég pusztán a helyes életmód, ugyanakkor van amikor ehhez inzulin kell. Ilyenkor nem szabad késlekedni. Egy valami viszont teljesen biztos: a kurzusban foglaltak alkalmazásával az étkezésed illetően minden tőled telhetőt megteszel az inzulinkezelés elkerülése érdekében. Ami szintén tény, hogy a megfelelő szénhidrátfogyasztás 50%-kal csökkenti az inzulinkezelés esélyét.

Időnként a leghelyesebb életmódi kezeléssel sem kerülhető el az inzulinkezelés. Nos, ilyen esetben a kurzusban foglaltak szerint érdemes táplálkoznod!

Röviden: nem. Ez a videó kurzus kifejezetten a szénhidrátok megismerésére lett kihegyezve, ami az alapja az eredményes vércukorcsökkentésnek. A könyv azonban egy magasabb szintre emeli a tudásod. Abban -a helyes táplálkozás mellett- egyéb vércukorcsökkentő stratégiákat is megismerhetsz, mint például a megfelelő testmozgás. Vagy választ kapsz olyan gyakorlati kérdésekre is, hogyan csökkentheted a reggeli utáni magasabb értékeket.

Nos, ha valamire, akkor erre mindenképp időt kell szakítanod. Ráadásul a videó kurzus feldolgozása nem vesz igénybe 1-2 óránál többet. A benne foglaltak alkalmazása pedig egyrészt anyaként kötelező, másrészt egész életedben az érdekeid, sőt a családod érdekeit szolgálják. Gondolj bele, mennyivel egyszerűbb lenne a gyermekeid élete, ha úgy nőnék fel, hogy tisztában vannak a szervezetük igényeivel. Ráadásul mindezt egy olyan korban, mikor világszerte robbanásszerűen növekszik a cukorbetegek száma.