A terhességi cukor- betegség kezelése

Kezdjünk a reggelivel!

A terhességi cukorbetegség kezelése
Kezdjük a reggelivel!

A TERHESSÉGI CUKORBETEGSÉG ELSŐRE AGGASZTÓ LEHET.

NEM VAGY EGYEDÜL! Ez ugyanis a leggyakoribb terhességi szövődmény.

Némi odafigyeléssel remekül kezelhető! Ehhez azonban a kezelőorvosod és dietetikusod tanácsadi mellett szükséged lesz még valamire: a saját tudásodra!

A mindennapokban a helyes döntéseket önmagadnak kell meghoznod, ami csak akkor lehetséges, ha tisztában vagy a részletekkel.

Kezdjünk a reggelivel!

Már a reggelivel alapozd meg az egész napi jó vércukoraid!
Megtudhatod, mire figyelj a reggelinél a jó vércukorértékek elérése érdekében. Olvass bele INGYENESEN terhességi cukorbetegségről szóló könyvünkbe!

A megadott e-mail címedre azonnal küldjük a reggeliről szóló könyvrészletet.  

A reggeli a nap legfontosabb étkezése!

Biztosan hallottad már. Közhely. 

Terhességi cukorbetegségben ez ráadásul hatványozottan igaz… A vércukorértékeid a reggeli hatására képesek a legnagyobb mértékben megemelkedni, ami ráadásul az egész napi cukorértékeidre rányomja a bélyegét. 

Ha a reggeli időszakban a megfelelő ételválasztással kit tudod védeni a hirtelen vércukoremelkedést, jó eséllyel rendben lesznek a későbbi értékeid is.

az ingyenes e-book fejezetből megtudhatod:

mennyi szénhidrát javasolt reggelire

miért nem jó "királyként" reggelizni

miért fogyassz kizárólag lassú felszívódású szénhidrátot reggelire

hogy a gyümölcsök, a zöldség-, és gyümölcsturmixok nem javasoltak reggelire

hogyan NE DŐLJ BE a "szénhidrát csökkentett" termékeknek

néhány egyszerű, gyors egészséges reggeli recept

HIDD EL, MINDEN RENDBEN LESZ! A BABÁVAL ÉS VELED IS!

“Az odafigyelést, a gondoskodást, amit egy anya ad a gyermeke számára, semmi és senki más nem pótolhatja.”

Nincs ez másként a terhességi cukorbetegség esetében sem, ehhez szeretnénk minden segítséget megadni.

A KISMAMÁK VÉLEMÉNYE

Őszintén szólva a megfelelő reggelin nagyon sok múlik. Mostmár tudom. Ha jól indul a napom, a későbbi cukraim is jók lesznek.

Azt hittem mindent tudok a helyes étkezésről... kiderült a könyvből, hogy bizony rengeteg részletkérdés fölött átsiklottam. Hála ennek, rengeteget javultak a cukraim. A legjobban elkölött forintjaim. Jó egészdséget minden sorstárnak!

Ez a könyv egyszerűen mutatja be, hogyan lehet a lehető legtermészetesebben kezelni a terhességi cukorbetegséget. Őszintén szólva, az első diétás oktatásom után nem hittem, hogy valójában ennyire egyszerű az egész kezelés, inzulin, gyógyszerek nélkül. Csak az egészséges életmódra támaszkodva.

Válaszok a gyakran feltett kérdésekre

Azonnal! A felíratkozás után másodperceken belül megkapod a linket, ahonnan korlátlan alkalommal letöltheted az e-könyv részletet mobilra, tabletre, számítógépre egyaránt.

Az, hogy időt spórol neked. A rengeteg, különböző helyről beszerezhető, hiteles információt gyűjtöttük össze számodra egyetlen helyen.  

Ha magad szeretnéd begyűjteni az általunk átadott információt, a szakmai angol ismerete mellett 3-4 nap szabad időre is szükséged lehet.

Végtelenszer. Az e-mailben megkapott link nem évül el, bármennyiszer letölthető róla a könyv.

Ez egy elektronikus könyv. Tapasztalatunk szerint ez hatékonyabb, hisz azonnal megkapod, és bárhova magaddal viheted akár a telefonodon, tableten vagy a laptopodon is. Például bevásárlás közben is „fellapozhatod” a telefonod segítségével.

Alapvetően semmilyen. Olyan formában igyekeztünk megírni, hogy bárki számára érthetőek, logikusak és a gyakorlatban jól használhatóak legyenek a benne foglaltak.

Az is célunk, hogy ha most kell elkezdened a terhességi cukorbetegség kezelését, akkor ebben az egy könyvben megtalálj mindent.

Tudást. Megtalálható benne, hogyan érdemes  terhességi cukorbeteg kismamaként reggelizned. Egy dolgot sajnos nem tudunk megtenni helyetted: az alapelvek gyakorlati alkalmazását. Ehhez minden segítséget  igyekszünk megadni, de az alkalmazás rád hárul.

Már a reggelivel alapozd meg az egész napi jó vércukoraid!
Megtudhatod, mire figyelj a reggelinél a jó vércukorértékek elérése érdekében. Olvass bele INGYENESEN terhességi cukorbetegségről szóló könyvünkbe!

A megadott e-mail címedre azonnal küldjük a reggeliről szóló könyvrészletet.